Skip to main content

Het Nederlandse
AI-platform
voor online
gespreksvoering

Dialect-AI is het platform voor Nederlandse bedrijven en organisaties om hun informatie 24/7  beschikbaar te maken op een persoonlijke manier! 

Enter the new World!

met Conversational-AI

Met de technologie en het platform van Dialect heb je binnen een paar uur AI-powered service agents voor je werken. Getraind op jouw unieke data zijn de agents klaar om jouw bedrijf te helpen groeien en je missie waar te maken. Leer van je klanten en analyseer de data die er binnen komt.

Veilig

Kies voor een dedicated server en zorg ervoor dat jouw data zich veilig ontwikkeld. Jouw data betekend jouw model. Niemand die jouw data gebruikt om hun model te trainen behalve jij.

Snel

Upload je data en train je AI service agents in uren in plaats van dagen of weken. Gebruik één of meerdere datatypes om je agents te trainen en open de deuren voor AI in jouw organisatie!

Frequently asked questions

Wat is conversational AI?

Conversational AI is een slimme manier om taal te verwerken (input) en een responds te genereren op basis van de input (output).

Wat is een agent?

Een agent is een digitaal gecreëerde entiteit waarmee je kan communiceren. DE agent maakt gebruik van een conversational AI model om antwoord te geven op jou vragen. Een Agent heeft een naam en is bijvoorbeeld de digitale “persoon” waar je mee chat.

Hoe gebruik ik een agent?

De agents die je creëert in jouw omgeving kunnen via een API worden gekoppeld aan jouw software, platform of chatbot. In jouw omgeving kan je monitoren hoe je agents presteren en aanpassingen doen zoals het opnieuw trainen van je agents.

Is mijn data echt veilig?

Ja, je data is echt veilig. De data die jij upload wordt alleen voor jouw model gebruikt. We zorgen er voor dat niemand jou data kan inzien, zowel extern als intern. Wij vanuit Dialect-AI kunnen dus ook niet bij jou data.

Generative AI chat on phone

Download project whitepaper

+35
Join the community